Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Флуд
  •  » Що таке бардюрна стрічка і чи користувались ви нею?

#1 02/06/2025 14:16:11

tanykaa
Member

Що таке бардюрна стрічка і чи користувались ви нею?

Прошу допомоги й поради від досвідчених дачників або просто добрих людей. Після багатьох років перерви вирішила знову зайнятись клумбами на дачі — так душа прагне краси й порядку. Раніше все обкладала цеглою або старими дошками, але тепер ці методи вже не надто практичні. Побачила в магазині бордюрну стрічку — така чорна, гнучка, рулоном. Начебто зручно, але боюся, що то маркетинговий трюк. Чи хтось користувався нею на практиці? Чи тримає вона форму? Як веде себе на сонці й під дощем? Мені потрібно, щоб можна було гарно обрамити клумби й газон — без зайвих проблем, на довгі роки.

Неактивен

#2 02/06/2025 14:16:40

Kisa
Member

Re: Що таке бардюрна стрічка і чи користувались ви нею?

Я встановлював її неодноразово і вдома, і на об’єктах. Основні переваги: легкий монтаж, не потребує бетонування, не іржавіє, не гниє, не тріскається. Для квітників і декоративних доріжок — саме те. Обирайте з товщиною від 1,5 мм і висотою 10–15 см. Стрічка легко ріжеться, гнеться, дозволяє створювати плавні контури. Єдине — не беріть найдешевшу, бо вона швидко вицвітає й стає ламкою. Краще трохи переплатити, але мати спокій на роки. На зиму не обов’язково знімати, витримує морози без проблем. Також рекомендую кріпити спеціальними шпильками, тоді тримається ще краще.

Неактивен

#3 02/06/2025 14:16:49

tanykaa
Member

Дуже приємно, що не проігнорували. Ви мене остаточно переконали, що варто спробувати. Скажіть, будь ласка, а де ви купували цю стрічку? Бо в нас у селі в магазині продають якісь сумнівні рулони без маркування, а в інтернеті стільки всього, що й не розберешся одразу...

Неактивен

#4 02/06/2025 14:17:50

Kisa
Member

Сам не раз стикався з тим, що в локальних магазинах або ціни завищені, або якість товару — невідома. Якщо хочете придбати таку річ, як бордюрна стрічка раджу зайти на сайт Vodaland. У них великий вибір бордюрних стрічок різної товщини, висоти та кольору.
Там все чітко описано: матеріали, розміри, є фотографії, відгуки покупців і навіть інструкції. Замовляв у них не один раз — завжди швидка доставка, надійне пакування, якість продукції відмінна. Стрічка не лише добре тримає форму, але й не псується від погодних умов. А ще мені подобається, що є можливість одразу докупити фіксатори. Тож рекомендую вам саме цей варіант — не пошкодуєте. І головне — ваші квіти будуть мати охайну оправу.
https://i.postimg.cc/MHFF27Kx/d2m-XENBJm-SOHcn-Eue7u-KAL50a-VTBv-WL7g-Lb7w-Fgp.png

Неактивен

• Главная
  •  » Флуд
  •  » Що таке бардюрна стрічка і чи користувались ви нею?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений