Вы не зашли.
Прошу допомоги й поради від досвідчених дачників або просто добрих людей. Після багатьох років перерви вирішила знову зайнятись клумбами на дачі — так душа прагне краси й порядку. Раніше все обкладала цеглою або старими дошками, але тепер ці методи вже не надто практичні. Побачила в магазині бордюрну стрічку — така чорна, гнучка, рулоном. Начебто зручно, але боюся, що то маркетинговий трюк. Чи хтось користувався нею на практиці? Чи тримає вона форму? Як веде себе на сонці й під дощем? Мені потрібно, щоб можна було гарно обрамити клумби й газон — без зайвих проблем, на довгі роки.
Неактивен
Я встановлював її неодноразово і вдома, і на об’єктах. Основні переваги: легкий монтаж, не потребує бетонування, не іржавіє, не гниє, не тріскається. Для квітників і декоративних доріжок — саме те. Обирайте з товщиною від 1,5 мм і висотою 10–15 см. Стрічка легко ріжеться, гнеться, дозволяє створювати плавні контури. Єдине — не беріть найдешевшу, бо вона швидко вицвітає й стає ламкою. Краще трохи переплатити, але мати спокій на роки. На зиму не обов’язково знімати, витримує морози без проблем. Також рекомендую кріпити спеціальними шпильками, тоді тримається ще краще.
Неактивен
Дуже приємно, що не проігнорували. Ви мене остаточно переконали, що варто спробувати. Скажіть, будь ласка, а де ви купували цю стрічку? Бо в нас у селі в магазині продають якісь сумнівні рулони без маркування, а в інтернеті стільки всього, що й не розберешся одразу...
Неактивен
Сам не раз стикався з тим, що в локальних магазинах або ціни завищені, або якість товару — невідома. Якщо хочете придбати таку річ, як бордюрна стрічка раджу зайти на сайт Vodaland. У них великий вибір бордюрних стрічок різної товщини, висоти та кольору.
Там все чітко описано: матеріали, розміри, є фотографії, відгуки покупців і навіть інструкції. Замовляв у них не один раз — завжди швидка доставка, надійне пакування, якість продукції відмінна. Стрічка не лише добре тримає форму, але й не псується від погодних умов. А ще мені подобається, що є можливість одразу докупити фіксатори. Тож рекомендую вам саме цей варіант — не пошкодуєте. І головне — ваші квіти будуть мати охайну оправу.
Неактивен