ARTIGLIO Глибокорозпушувач

Україна / Дніпро

Глибокорозпушувач моделі ARTIGLIO розроблений для роботи з тракторами підвищеної потужності (від 150 до 390 к.с.). Максимальна робоча глибина становить 55 см, поставляється з різною робочою шириною захвату, конфігурація може містити від 5 до 11 сошників. Нова повністю зварна конструкція рами дозволяє витримувати будь-які навантаження, запобіжні зрізні болти забезпечують захист машини від зіткнень з перешкодами при глибокому розпушуванні грунту. Великий зазор над грунтом (90 см - 3 фути) і ексклюзивна «хвильова» конструкція зубів дозволяють зробити більш ефективним відвал грунту і поживних залишків під глибокорозпушувач і запобігти будь-яку забивку машини грудками грунту. Подвійний задній каток має гідравлічне регулювання положення, яке може проводитися з кабіни трактора.
Два задніх катка діаметром 220 мм легко регулюється гідравлічною системою з кабіни трактора та представляє собою ідеальне рішення для максимального перемішування поживних залишків, що підтримує високий рівен родючості грунту.

Це дає змогу боротися з бур'янистими рослинами, корні яких повністю знищуються. Данна дія не потребує додаткової потужності.
факс: 0500379060
Web адреса: gaspardo-ukraina.pulscen.com.ua
Дата: П'ятниця, 8 Березня 2024

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: