3д розмальовки від виробника Україна

Україна / Львів

Компанія Bluegg Україна є виробником Живих 3D розмальовок і пропонує вигідні умови співпраці.
Щоб задовольнити зростаючий попит на унікальний товар - 3D розмальовки, компанія Bluegg Україна шукає регіонального дилера. Дилеру надається доступ до онлайн ресурсів (особистий кабінет дилера), де докладно описані готові рішення для продажів 3d розмальовок.
Живі 3d розмальовки - новий продукт, який поєднує в собі функції простої дитячої розмальовки та можливості оживити її персонажів за допомогою мобільної технології доповненої реальності.
Після того як дитина розмалює сторінки розмальовки, за допомогою безкоштовного додатку, розміщені в маркетах AppStore (для iPhone і IPad) і Google Play (для смартфонів і планшетів на базі Android) можна оживити персонажів розмальовки.
При наведенні смартфона на сторінку розмальовки, в доповненої реальності на екрані мобільного пристрою з'являється 3D персонаж. Персонажі управляються за допомогою кнопок на екрані або прямо на папері: вони рухаються, розмовляють, співають, гарчать, їздять, грають, реагують на голос і дотик до різних частин тіла.
В асортименті зараз 6 види розмальовок - «Принцеси і її друзі», «Легенди про лицаря», «Таємниці динозаврів», «Класні тачки», «Колобок», «Народні казки».
Запрошуємо до співпраці нових і діючих підприємців, дитячі магазини, розвиваючі центри, які готові представляти у своєму місті 3d розмальовки Vision від Bluegg України.
Стань дилером компанії Blueeg. Відкрий дилерське підприємство з продажу унікальних і захоплюючих дитячих товарів в своєму регіоні!
Вигідні умови. Швидка окупність.
Web адреса: www.blueggvision.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: