вивчай STEM-науки вдома

Україна / Київ

НАША МІСІЯ
Допомагати дітям зростати висококваліфікованими спеціалістами в професіях майбутнього за допомогою поставок навчальних STEAM-наборів високої якості. Це питання надзвичайно важливе в умовах наповнення ринку учбових товарів підробками, невідповідними стандартам освіти та методикам навчання товарами.
НАША ВІЗІЯ
Ми націлені подвоювати кожен рік кількість користувачів якісної та сучасної робототехніки, наборів для конструювання та розвитку навичок. Значну роль у поширенні зони впливу нашої компанії відіграє робота методистів по підтримці користувачів та складанню і поширенню сучасних методик.
НАШІ ЦІННОСТІ
Ми цінуємо проактивних людей, які не лише хочуть, а і роблять все можливе для опанування все нових вершин. Ми знаємо, що один активний учасник може мотивувати всіх довкола на реальні дії, бажання змагатися та перемагати.
“Якщо ви хочете в чомусь розібратися, почніть розбиратися і розберетеся”
ВАШЕ МАЙБУТНЄ
Автоматизація та робототехніка в усіх сферах та процесах лиш прибирає рутину з життя людей, виводячи його на новий рівень. Замість однотипних робіт які під силу автоматизованим системам, людство отримує можливості мати більше часу на винаходи, експерименти та дослідження, власну творчість і креатив, більше часу на спілкування та підтримку рідних.
Web адреса: steamspace.com.ua/toys-shop

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Різне: