Пансіонат Sokolisko. Відпочинок в Польщі. Бескиди

Україна / Львів

Запрошуємо до відкритого на початку 2012 року пансіонату «SOKOLISKO». Це місце для тих, хто шукає комфортабельні умови відпочинку в неформальній обстановці і приємній атмосфері. До послуг наших гостей пропонуємо 6 комфортабельних 2-,3-, 4- місцевих номерів. Всі номери мають великі ванні кімнати, оброблені деревом, TV і 5 з них має балкон.
На нашій території знаходиться ставок площею 40 а, з кришталево чистою водою, в якому встановлена оригінальна російська лазня на дровах, з'єднана з берегом помостом.
На місці ми також проводимо годівлю ланей. З оглядової платформи є можливість спостерігати за ними. Уздовж загону з ланями проходить траса довжиною біля 2 км - взимку для катання на бігових лижах, на сніжних ракетах (обладнання входить в ціну перебування) і катання на снігоходах, влітку для занять бігом та ходьбою.
Поруч з будинком побудований стильна калиба з кам'яним вогнищем і підвалом, в якому ми зберігаємо вина та алкогольні напої домашнього виготовлення. Територія обгороджена, є безпечна парковка.
За Вашим бажанням організуємо великодні або різдвяні свята. Відстань до грекокатолицької церкви 2 км,а до православної 5 км.
Ми раді бачити Вас на відпочинку в нашому пансіонаті. Відвідайте наш сайт: www.sokolisko.pl
тел. +48 601085791, +48 605788649 Агата або Андрій Середницкі

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Туризм: