Коруна

Україна / Івано-Франківськ

Хочете відпочинку, яка не лише запам'ятається на все життя, але й мине з неймовірною користю для здоров'я, тоді українські Карпати є ідеальним вибором. Місцева краса та комфорт елементарно не дасть вам спати, є це особливість готелю “Коруна”, що пропонує недорогий відпочинок в Карпатах або ж інший варіант.

Завітайте до комплексу «КОРУНА» та на своєму досвіді переконайтеся, що відпочинок може бути незабутнім.
Насолоджуватися відпочинком у Карпатах можливо активно чи пасивно. Цим і відомий цей прекрасний у своїй природі регіон. В той же час, Карпати готові відкриватися усім гостям круглий рік, адже будь-яка пора року має свої переваги. Місцева краса елементарно не дасть вам спати, є це відпочинок з собакою в Карпатах або ж інший варіант. Спеціалісти комплексу «Коруна» знають це напевне.
«Коруна» в зимову пору року – це гірські лижі, сноубординг, сані, врешті решт, і, безсумнівно, гармонійний під погоду глінтвейн у знаменитих колибах комплексу. Безперечно, зимові Карпати – сезон гірськолижних курортів, який працює безперервно протягом близько п'яти місяців. Цінителям спортивного відпочинку в готелі працює тенісний корт та більярдний зал.
https://koruna.ua/

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Туризм:

Тэги :

коруна