Окна KBE

Україна / Київ

Профіль KBE
kbe 70КБЕ Еліта-Оптима — сучасна профільна система, що відповідає високим вимогам по теплоізоляції. Ця профільна система має ширину 70мм, що дозволяє зробити монтажний шов на 20% ширше і краще утеплити його. Широкий 5-камерний профіль дозволяє встановити більш товстий склопакет, що значно збільшує теплоізоляцію приміщення. Саме тому системи з профілю КБЕ Еліта-Оптима отримали назву “Вікна максимального комфорту”.

Технічні характеристики:

Монтажна ширина, мм 70
Кількість камер, шт 5
Максимальна ширина склопакета, мм 42 (58)
Морозостійкість до -60°
Опір теплопередачі, м² °С/Вт 0,91
Довговічність, умовних років більше 40
Екологічність технологія greenline (без свинцю)
Всі системи КБЕ характеризуються цілим рядом прекрасних показників:

Екологічність.Профіль КБЕ виробляється за унікальною екологічною рецептурою greenline. У ньому немає свинцю. Такий профіль рекомендований до установки в дитячих та лікувально-профілактичних установах. Роблячи вибір на користь екологічних вікон з профілю КБЕ, Ви робите внесок в технологію майбутнього і допомагаєте збереженню навколишнього середовища.

Якість. Профіль КБЕ не змінює свої характеристики на сонці, не жовтіє, не розбухає від вологи, не розсихається, має шовковисту поверхню та відмінно протистоїть негоді.

Шумоізоляція. За рахунок системи ущільнення і склопакета в приміщенні завжди тихо і затишно. Весь профіль КБЕ виробляється з протягнутим, в процесі виготовлення профілю, ущільненням чорного або сірого кольору.

Теплоізоляція. Вікна з профілю КБЕ з правильно вибраним склопакетом забезпечують хорошу теплоізоляцію приміщення взимку і не дають їм перегріватися влітку.
Подробнее: https://okna.ua/price_list/p-40959
Web адреса: okna.ua/Vitalex

Інші оголошення в категорії Послуги » Вікна, двері, балкони: