продаж 4-к будинок Фастівський, Нове, 300000 $

Україна / Київська область

Готовий будинок з євроремонтом під Києвом!

Продається 4-кімнатний будинок в селі Новому на вулиці Козацькій, 32. Зведений на ділянці 12 соток для великої родини. Продуманий кожен метр для максимального комфорту: кухня-вітальня, 4 окремі спальні, 2 просторі санвузли. Виконано дизайнерський ремонт. Всі меблі та вбудована техніка залишаються новим власникам!

Тераса, де можна випити ароматної кави та насолодитися тишею заміського життя. Сауна, каркасний басейн, зона барбекю для повноцінного відпочинку з родиною та друзями.

В домі є погреб та додаткова генераторна станція, що є дуже великою перевагою на випадок відключення світла. Крита парковка на два авто. Розкішний зелений двір з туями та квітами. Максимально продуманий ландшафтний дизайн, та планування.

На території стоїть окремий гостьовий будинок-більярдна, який можна використовувати як житлове приміщення. Можливий продаж окремо, разом з ділянкою 6 соток.

Будинок знаходиться в закритому котеджному містечку Family House, зі своїм септиком та генератором на все містечко. Поруч: дитячий садок, супермаркет, садовий центр, аптека. Неподалік зупинка маршрутного таксі до Києва та Боярки.

Цей район має зручну транспортну розвязку, оточений зеленим лісом, відкриває доступ до мальовничих природніх обєктів. До столиці 15-20 хвилин.

Ціна 300 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Козацька, 32;
площа: 250/150/45 м2;
будинок, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 12 сот.

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: