продаж 4-к будинок Фастівський, Нове, 260000 $

Україна / Київська область

Коли ти живеш у гармонії з собою, близькими та навколишнім середовищем це величезна цінність та головне джерело енергії та натхнення у сьогоденні. У нашому світі однією з таких цінностей є Дім.
Дім, створений для того, щоб дарувати своїм власникам почуття спокою та захищеності, і стати місцем, у якому пишеться повна щастя, і по-справжньому особлива, історія. Саме такий Дім ми хочемо вам запропонувати.

Місцезнаходження: Будинок знаходиться в Києво-Святошинському районі, с. Нове, в 20 хвилин їзди до ст. метро Теремки (17 км).
Будинок збудований в 2017 році.
На рівній ділянці правильної форми (10 сот.) розташовано: будинок, площею 145 кв. м., літня кухня 32 кв. м. та госп. будівля 30 кв.
Ділянка з чудовим ландшафтним дизайном. Рослини зацвітають одна за одною протягом усього року, через що ділянка завжди грає новими відтінками, не перестаючи дивувати своєю візуальною гармонією;
У будинку шикарне планування, яке підходить для проживання сімї з двома дітьми;
Перший поверх: передпокій, кухня-вітальня з каміном та з виходом на терасу, сан. вузол, тех.кімната;
Другий поверх: три спальні, гардероб та санвузол.
Ззовні будинку, також, все продумано для максимального розслаблення та якісного відпочинку, облаштована літня кухня та просторий зелений газон все це дозволить вам насолоджуватися часом, проведеним з найважливішими людьми, не відволікаючись на метушню та шум мегаполісу.
На території є зона для паркінгу під навісом і окрема господарська будівля;
За 200 метрів від будинку розташований магазин та відділення Нової Пошти. Розвинута інфраструктура Крюківщини дозволить вам швидко та з комфортом вирішити будь-яке питання, не виїжджаючи до Києва;
Приїжджайте на перегляд! Я відповім на всі питання, що вас цікавлять.
Будинок продається без комісії для покупця! Колегам винагорода за клієнта.
Кочергина;
площа: 145/50/18 м2;
будинок, стіни: газобетон;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 10 сот.

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: