продаж 4-к таунхаус Бучанський, Буча, 170000 $

Україна / Київська область

Продаж преміального будинку (таунхаус) з ремонтом в Лісовій Бучі. Вулиця Києво-Мироцька. Розташований поруч з житловим комплексом Rich Town. Орієнтир ресторан Toscana Grill в 300 метрах.

Будинок триповерховий з власним переднім і заднім двориком. Цегляний, утеплений мінеральною ватою. Фасад оздоблений клінкерною цеглою. Відкатні автоматичні ворота.

Усі комунікації централізовані. Опалення від двоконтурного газового котла. Додатково зроблені усі комунікації для встановлення каміну.

Перший поверх. Кімната/кабінет, кухня-вітальня, вбиральня з душовою системою, технічне приміщення.
Другий поверх. Дві окремі кімнати, велика ванна кімната з вікном, відкритий балкон.
Третій поверх. OpenSpace площею 40 кв.м. з висотою стелі 2.7 метри і вікнами в даху, два технічних приміщення для зберігання речей, вбиральня з вікном в даху.

Якісний ремонт, меблі і техніка. Зроблена система теплої підлоги по усьому будинку (окрім кімнат). Стіни фарбовані (миюча фарба). Присутня уся необхідна техніка для комфортного життя.

Локація. Комфортний район Лісової Бучі. Приватний сектор і в той же час уся необхідна інфраструктура поруч. Аптека, спортивний зал, дитячі садочки, ресторани і кав’ярні, та багато іншого.
Зручний виїзд до столиці, по Варшавській трасі 15-20 хвилин до метро.

Мінімальна вартість переоформлення!
Без будь яких додаткових комісій для покупців!
Телефонуйте.
Києво-Мироцька, 14н;
площа: 146/48.2/25 м2;
таунхаус, стіни: керамічна цегла;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 1.76 сот.

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: