продаж 4-к котедж Фастівський, Юрівка, 105500 $

Україна / Київська область

Продається затишний і просторий двоповерховий будинок, розташований всього в 20 кілометрах від Києва, у котеджному містечку села Юріївка.
Цей затишний будинок був побудований у 2015 році на трьох сотках з пяти доступних, і має 118 квадратних метрів житлового простору та додатково 60 квадратних метрів чулану під дахом.
Будинок має частковий ремонт та меблювання, повністю зроблений зовнішній фасад, а також має електро опалення, твердопаливний котел, теплу підлогу, каналізаційний септик та свердловину глибиною 38 метрів.
Поряд знаходяться хороші та доброзичливі сусіди, які завжди готові прийти на допомогу. Також в районі знаходиться сучасний ігровий майданчик та дитячий садок до якого всього 15 хвилин ходьби. Ліцей знаходиться ще ближче, всього в 8 хвилинах пішки.
Аптека, заправка та супермаркет знаходяться приблизно в 10 хвилинах їзди на авто. Також поряд знаходиться чудове місце для відпочинку з чистим озером для купання у селі Круглик.
З території комплексу є 2 виїзди, прямий виїзд на одеську трасу, територія охороняється, є шлагбаум на вїзді. Це надає вам додаткову безпеку та зручність.
Запрошуємо вас на перегляд прекрасного будинку, який забезпечить вам комфортне життя в затишному та спокійному місці.
Зателефонуйте мені або напишіть повідомлення в Viber, Telegtam, щоб отримання додаткову інформацію про цей та інші обєкти нерухомості.
Південна;
площа: 178/118/8 м2;
котедж, стіни: газобетон;
житлових повірхів: 2;
ділянка: 5 сот.;
комісія: 4%

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Будинки: