Кардан 3/8 ; INTERTOOL ET-1112

Україна / Черкассы

Ціна: 99грн.
Призначення:
Кардан являє собою головку з шарнірним перехідником та з посадковим квадратом, дозволяє працювати під різними кутами, а також у місцях з обмеженим доступом, куди звичайний вороток або тріскачка не можуть дістати. Застосовується як допоміжний інструмент при монтажі та демонтажі різьбових з'єднань. Кардан використовується для ремонту автомобілів, мототехніки, сільгосптехніки, а також для інших робіт у побуті та в гаражі кожного домашнього майстра.
Міцна конструкція
Інструмент виготовлений з Cr-V сталі, що гарантує виняткову зносостійкість та довговічність. Перехідник відмінно витримує постійні навантаження та має високий ресурс роботи. Хром забезпечує високу твердість й міцність, а ванадій надає амортизаційні властивості. Хромоване поліроване покриття стійке до механічних пошкоджень та корозії, а також легко очищається після роботи.
Ефективна робота:
Кардан здатний розширити можливості торцевих головок та ручних інструментів, а також зробити роботу майстра комфортнішою. Посадковий квадрат оснащений пружним кульковим фіксатором, що надійно утримує насадки в процесі роботи. Зовнішній та внутрішній квадрати мають однаковий розмір 3/8".
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Тип кардан
Квадрат 3/8"
Вага 0,071 кг
Об'єм 0,000104 куб.м
Web адреса: elektreka.com.ua/?tracking=1688
Дата: П'ятниця, 23 Лютого 2024

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Ремонт авто: