Мини-тепличка «3 в 1» для рассады (36 ячеек) , Цена 12 грн/шт

Україна / Черкассы

Детальное описание товара

Пластикові касети та міні-теплички «3 в 1» для вирощування розсади — виготовлені з нетоксичного пластику. Багаторазова продукція.
Вирощування рослин в касетах для розсади — найбільш прогресивний спосіб вирощування рослин.
Переваги:
– Рослини мають сформовану кореневу систему, яка пронизує весь субстрат;
– Життєздатність рослин збільшується майже до 100%;
– Рослини не вимагають пікіровки і не схильні до хвороб;
– Компактне розташування кассет дозволяє економити корисну площу теплиці;
– Можливість транспортувати розсаду, не пошкоджуючи рослин.

Міні-тепличка на 12 комірок: Ідеально підходить для домашнього вирощування овочів та квітів. Займає мало місця. Переваги: плоске дно. Найкраще використовувати разом з торф. таблетками для розсади.

Міні-тепличка на 18 комірок: Касета з великими квадратними вічками та піддоном. Ідеально підходить для вирощування овочів: томатів, баклажанів, а також однорічних та багаторічних квітів.

Міні-тепличка на 36 комірок: Касета з овальними вічками середнього розміру та піддоном. Сумісна з торф’яними таблетками діаметра 30-36мм. Ідеально підходить для вирощування овочів: капусти, огірків, а також однорічних квітів.

Міні-тепличка на 50 комірок: Касета з невеликими квадратними вічками та піддоном. Ідеально підходить для вирощування овочів: капусти, перцю.

Прозора пластикова кришка для міні парників — сумісна з касетами на 36, 18 и 50 вічок. Використовується для створення потрібного мікроклімату та вологості для молодої розсади.


Информация для заказа

Цена: 12 грн.
Минимальный объем заказа: 350 шт.

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Сировина, матеріали: