продаж 3-к квартира Луцьк, 94000 $

Україна / Луцьк

Пропонуємо до продажу сучасну, комфортну 3-кімнатну квартиру в одному з кращих районів Луцька (вул. Федорова 4В).
Квартира знаходиться на 5-му поверсі цегляного 9-поверхового будинку, двостороння, не кутова (свій двір, дитячий майданчик, парковка для авто мешканців).
Загальна площа - 90 кв.м.. Вигідний проект квартири включає: комфортну кухню 13,4 кв.м. з виходом на лоджію (5,4 кв.м.), простору вітальню (21,3 кв.м.), спальню (13,1 кв.м.) і дитячу 13,3 кв.м., вбиральню (2,7) та ванну кімнату (4,3 кв.м.).
В квартирі виконано сучасний, дороговартісний ремонт. Продаж відбувається з усіма наявними меблями (окрім дитячих ліжечок з комодом) та укомплектованою технікою відомих європейських брендів. Новий власник отримає можливість миттєвого заселення.
Є усі лічильники і доступ до регулювання подачі тепла в кватриру. Також є кондиціонер, бойлер, що забезпечить високий рівень комфорту та значно менші витрати на опалення. Квартира дуже тепла й економна в плані комунальних платежів.
Швидкісний інтернет, мережа кабельного телебачення. Підвал в наявності.
Чистий охайний під’їзд, встановлено домофон. Впорядкована прибудинкова територія. Створене ОСББ.
Район з відмінною інфраструктурою: поруч школа № 21, у пішій доступності школа № 25, садочки (№ 1, 4 й 11) , спортивні та дитячі майданчики, ринок, парк, зручна транспортна розв’язка.
Федорова, 4в;
площа: 90/47/13.4 м2;
поверх: 5/9

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: