продаж 3-к квартира Київ, Дарницький, 76000 $

Україна / Київ

Затишна квартира на Позняках! Зручне розташування, розвинений район!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Драгоманова, 6/1. Три окремі кімнати: 18,5 м2, 14,7 м2, 15,2 м2. Великий хол 9,6 м2, 3 балкони засклені якісними склопакетами з виносом підвіконня, утеплені з вулиці та зсередини. Канальний кондиціонер з притоком свіжого повітря з вулиці.

Підлога встелена зносостійким лінолеумом. На стінах шпалери, якісні міжкімнатні двері. В санвузлі плитка, сучасна сантехніка, душова кабіна.

У квартиру заходять два інтернет-провайдери, встановлено професійний роутер для роботи в мережі. Системи відеоспостереження в коридорі та на вулиці. Встановлена охоронна сигналізація. Техніка та меблі залишаються новим власникам.

Сучасний будинок з утепленим фасадом, презентабельним під’їздом. Працює консьєрж, 3 ліфти. Охайна прибудинкова територія, клумби з трояндами, ландшафтний дизайн. Біля дому розташовано дитячий майданчик.

Комфортний 3-й поверх, цікаве планування, можливість збільшити площу за рахунок балконів все це створює чудові умови для життя! Житло розташоване всередині мікрорайону! Розвинута інфраструктура, дитячий садок у дворі! До гіпермаркету Ашан 5 хвилин пішки. Маршрутні таксі прямують до станцій метро Позняки, Лівобережна.

Ціна 76 000 або найкраща пропозиція. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Михайла Драгоманова вул., 6/1;
площа: 78/49/9 м2;
поверх: 3/26

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: