продаж 3-к квартира Київ, Дарницький, 65000 $

Україна / Київ

Квартира з гарним краєвидом в новому комплексі!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Канальній, 8. Зручне роздільне планування, що дозволить комфортно облаштувати житло. З вікон відкривається чудовий краєвид на Батьківщину Мати та на всю інфраструктуру Києва. Помешкання під чистову обробку, повністю готове до ремонтних робіт.

Цегляний будинок 2021-го року, комфорт класу від надійного забудовника Інтеграл Буд. Новобудова, введена в експлуатацію. Працює охоронна система. Власна котельня, підземний паркінг, гостьова парковка. Охайний двір із зеленими насадженнями та дитячими майданчиками.

Затишне місце комплексу котре сховалося неподалік від хаосу мегаполіса і шуму доріг. У кроковій доступності чимало об’єктів інфраструктури, які необхідні для комфортного життя: магазини, кав’ярні, дитячі садки, школи, поштові та банківські відділення, парк, зелена зона.

Зручна транспортна розвязка з комплексу можна виїхати прямісінько на дарницький міст, що дозволить вам не стояти у заторах. Поруч зупинка маршрутних таксі, які курсують в різних напрямках.

Ціна 65 000 або найкраща пропозиція. Переуступка, оплачує власник. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Канальна вул., 8;
площа: 84/46/15 м2;
поверх: 19/24

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: