продаж 3-к квартира Київ, Голосіївський, 62000 $

Україна / Київ

Велика квартира в розвинутому районі на Теремках-2!

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Лятошинського, 2. У помешканні виконаний косметичний ремонт. Зручне планування з окремими кімнатами, що створює комфорт для всіх мешканців. Сучасна кухня в доглянутому та охайному стані, роздільний санвузол. Меблі та техніка обговорюються та залишаються по домовленості.

Квартира знаходиться на 9 поверсі. Не кутова, розташована в середині будинку, тому в помешканні завжди тепло.

Будинок 1980 року, cерії КТ. В підїзді домофон, два ліфти. На поверсі просторий тамбур на дві квартири. Охайна прибудинкова територія. У дворі знаходиться дитячий майданчик.

Поруч розташований один з найбільших торговельно-розважальних центрів Respublika Park; торговельні центри: Теремки-2, Магелан, Епіцентр; гіпермаркет METRO. Біля будинку знаходяться дитячі садки, школи, супермаркети, ресторани, спортивний комплекс Sport Life.

Перевагами даної локації є: Національний Експоцентр України (ВДНГ), Київський іподром, парк Феофанія, Голосіївський парк, безліч озер та зелених зон.

Чудово розвинена транспортна інфраструктура: станція метро Іподром знаходиться в пішій доступності 15 хвилин. Біля будинку є зупинка громадського транспорту, яка дає змогу дістатись до метро Академмістечко. Зручне розташування дає можливість швидко доїхати до будь-якої частини міста.

Ціна 62 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Лятошинського вул., 2;
площа: 72/42/9 м2;
поверх: 9/18

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 3-кімн. квартир: