продаж 2-к квартира Київ, Солом`янський, 72000 $

Україна / Київ

Ця пропозиція відмінно підійде тим, хто звик жити пліч-о-пліч з розвиненою інфраструктурою, але і в той же час дуже вимогливий до тиші і достатньої віддаленості від галасливих доріг і проспектів. Тут Вам точно буде комфортно!

Про будинок
*Адреса: Соломянський район, вул. Петра Ніщинського 5.
*Квартира розташована на тихій тінистій вулиці, що відходить від Повітрофлотського проспекту, у девятиповерховому цегляному кооперативному будинку на два підїзди, із затишним зеленим двориком, у Соломянському районі (Чоколівка) недалеко від центру міста, другий ярус (15 хв пішки до м. Вокзальна) площі Перемоги)

Про квартиру:
* Квартира дуже світла та тепла, одностороння, не кутова, вікна виходять на пряму західну сторону. Завдяки такій орієнтації квартира наповнена теплим і природним світлом.
* Розташована на 7 поверсі та має шикарні видові характеристики у напрямку Першотравневого парку і Храму.
* Плануванням передбачено просторий і дуже функціональний Г-подібний коридор 8,6м2, де встановлена містка шафа-купе для зберігання сезонного одягу та взуття, дві окремі кімнати правильної прямокутної форми, одна має площу 16,8м2 (з кондиціонером) і друга - 17,2 м2 з виходом на засклену лоджию, кухня (8,7м2) з необхідною технікою (поверхня плити газ , духовка-електро), холодильник із сухим заморожуванням.
Санвузол роздільний, ванна з меблями та пральною машиною, а в туалеті встановлено бойлер.
У квартирі 12 років тому було зроблено капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, а саме: прокладка мідної електропроводки, був виконаний повний обєм штукатурних робіт, заливка стяжки, заміна розведення труб на пластикові, обкладений сучасним кахлем туалет та ванна кімната, а також встановлені дубові міжкімнатні двері. У кімнаті та коридорі встановлені шафи купе, де у Вас буде можливість розмістити свої речі.
* Влітку комфортну обстановку в квартирі створить кондиціонер, а взимку квартира дуже тепла і сонячна.
* Квартира не має явних огріхів у вигляді вогкості, грибка, проблемних комунікацій чи бездумних перепланувань. Труби, крани і змішувачі в технічно хорошому стані.
* Двір доглянутий і потопає в зелені, є місце для паркування автомобіля

Розташування:
Поряд з будинком є безліч обєктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: 2 гімназії, 2 спеціалізовані школи, кілька дитячих садочків, школа бойових мистецтв Дракон, спортзал Галактика та Muscle Gym Team Dolgov, побутові та господарські магазини, супермаркети (Новус, Бджілка маркет, Фора, Ультрамаркет), кавярні, відділення банків, ательє, аптеки.
Біля будинку є дитячий та спортивний майданчик, за 200 метрів від будинку є облагороджений парк Первомайський з великим дитячим майданчиком, а також поля для футболу та баскетболу.
Тут дуже розвинена транспортна розвязка. Від будинку до входу в метро Вокзальна 1600 метрів, а до зупинки громадського (наземного) транспорту лише 150 метрів. Дане розташування дозволить Вам за будь-якої завантаженості міста вибрати найоптимальніший маршрут і без проблем дістатися особистим або громадським транспортом в будь-яку точку міста.
Це район, де гарним попитом користується оренда, а також це дуже зручне та комфортне місце для життя.
Живучи тут, у Вас все буде під рукою!

Ціна: 72000$
Документи у повному порядку! Готові до угоди!
Петра Нищинского ул., 5;
площа: 57/34/9 м2;
поверх: 7/9;
комісія: 2%

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: