продаж 2-к квартира Київ, Дарницький, 69900 $

Україна / Київ

Квартира в одній з кращих локацій столиці!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Ахматової, 43. Гарний житловий стан, все робилось для себе. Сучасне планування: кухня-студія, дві окремі кімнати. Можна зробити легкий косметичний ремонт для абсолютного комфорту та жити із задоволенням.

Помешкання має особливість, яке ви ніде не побачите дубові євровікна зі склопакетами, штучна дубова підлога. Це екологічні матеріали, які будуть слугувати дуже довго. Необхідна техніка та меблі в наявності, тому можна заїхати та жити в повному комфорті.

Гарний новий будинок з додатковим утепленням і вентильованим фасадом. Затишний зелений двір, який варто побачити. Абсолютно все поруч чи в кроковій доступності. Досить просто прогулятись біля будинку і всі переваги локації будуть зрозумілі.

Саме серце Позняків / Осокорків, торгівельний центр Рівер Мол, кращі школи, гімназії, дитячі садки все поруч. Магазини: Сільпо, Новус, АТБ, відділення Нова Пошта, культові ресторани, парки, зони для прогулянок.

Дві станції метро на вибір: Позняки і Осокорки 5 хвилин пішки. Зупинка громадського наземного транспорту також поруч. Доступ до будь-якого куточку столиці.

Телефонуйте та записуйтеся на перегляд! Встигніть придбати якісне помешкання в одній з кращих локацій Києва!

Ціна 69 900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Анни Ахматової вул., 43;
площа: 72/42/21 м2;
поверх: 7/16

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: