продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 64900 $

Україна / Київ

Від власника. Гарно відремонтована "ЧЕШКА". Без відсотків. Терміновий продаж квартири у звязку із виїздом за кордон. Русанівка - острів щастя для батьків із дітьми. Прожив тут із сімєю усе своє життя. Тепер, у звязку із виїздом за кордон продаю центрову 2-кімнатну квартиру із якісним ремонтом та меблями по вулиці ентузіастів, 23, яка розташована у перевіреному часом панельному будинку із великим зеленим подвірям. Воістину справжня територія затишку й спокою, естетична насолода для поціновувачів житла біля водойми. Це розташування, без перебільшення, найкраще місце жилмасиву. Навколо багато елітних закладів дитячої та позашкільної освіти, які зарекомендували себе. Для більш доросліших є пед факультет ім. Грінченка, медичні й роздрібні мережі, до яких легко добратися по оновленій дорожній інфраструктурі набережної.
Сам будинок розташований наче на верхівці русанівського острову і прихован від гуркоту та пилу навколишніх автодоріг. Квартира має 50 м2 загальної площі із яких 8 м2 становить кухня, а 31 м2 є житловою площею. Вбиральня та ванна кімната доволі просторі і відокремлені один від одного. Залу, яка є найбільшою кімнатою у приміщенні, з усіма іншими приміщеннями квартири обєднує довгий коридор, який виконує функцію передпокою вхідної групи. Велика засклена тераса-лоджія розташована паралельно відносно коридору. А в середині квартири знаходиться невеличка тепла спальня із вікном до тераси-лоджії. Як бачите, форма квартири дуже правильна, а логіка приміщень створює сімейний затишок всієї оселі загалом. У квартирі виконано свіжий ремонт із якісних будматеріалів на європейський манер. Замінено стару електропроводку на нову мідну лінію і сучасні розетки та вимикачі. Змонтовано безпечну та стандартизовану електрощитову. У житлових кімнатах встановлено 2 кондиціонери, а на підлозі покладено паркет. Також є декілька якісних вмонтованих шаф для одягу, одна з яких велика гардеробна шафа. Перед входом у кухню вмонтована вертикальна шафа із підвісною антресоллю для побутових речей. Поруч із ванною кімнатою організовано місце для пральної машини та бойлеру. Дуже зручно й функціонально. Кухонні меблі обладнані вмонтованою сучасною газовою поверхнею, електродуховкою та 7 ступеневим аквафільтром зворотного осмосу. Сантехнічна запірна арматура, санфаянс та ванна якісних європейських виробників. Усе ціле, не протікає і справно функціонує. Загальний стан квартири - дуже гарний!
Звертаю вашу увагу на відремонтований і охайний підїзд та новий сучасний ліфт 2022 року народження. У будинку організовано централізоване комунальне опаленення вертикального типу із загальнобудинковим лічильником.
Поруч артезіанський бювет. Станція "Київська Русанівка" міської Електрички, потяги якої курсують кожні 30 хвилин, сильно спрощує пересування містом, вартість проїзду 15 грн!
Якщо на авто, до центру 10 хвилин.
До метро лівобережна 15 хвилин пішки.
Підходе як для власного проживання так і для інвестиції під здачу в аренду.
Меблі та техніка входять у вартість квартири. Усі документи готові для швидкого продажу!
Запрошую бажаючих на перегляди!
Ентузіастів вул., 23;
площа: 50/31/8 м2;
поверх: 7/9

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: