продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 63500 $

Україна / Київ

Продаж 2к кв-ри по вул. Малишко 29-а в цегляному будинку. Без%!

Пропонується до вашої уваги чудовий варіант 2к квартири в Дніпровському районі по вул. Малишка 29-а /Північно-Броварський (Комсомольський) масив/ в безпосередній близькості до метро Чернігівська (500м).

Купуючи саме цю квартиру зараз, Ви отримуєте оптимальне вирішення житлового питання та хорошу альтернативу (старт) для тих, хто хоче жити в комфортному (тихому) та самодостатньому районі столиці, поряд з метро, в цегляному будинку, але немає поки що можливості придбати житло в новобудові!

Квартира розташована на зручному 5-му поверсі 9-ти пов. цегляного будинку 1973 року (87 серія). Ні для кого не секрет, що тільки цегла може забезпечити оптимальний мікроклімат та здорову атмосферу у квартирі. Усього 4 квартири на поверсі. Функціональний/оптимальний метраж (S = 53/29,4/7,2) із двома роздільними кімнатами. Затишна кухня 7,2 кв. Засклена лоджія. Санвузол роздільний. Н=2.56 м. Вікна тихий двір західна сторона. Охайний підїзд. Прибудинкове паркування.

Стан середній, підготовлений до ремонту. У маленькій кімнаті зроблено капремонт. В інших приміщеннях Ви можете створити новий (сучасний), на ваш смак простір, а не жити в чиємусь морально застарілому ремонті з безглуздим дизайном. Лічильники на воду та електрику. Лояльні тарифи за комунальні послуги!

Відмінна локація! Враховуючи, що у найближчому оточенні багато навчальних закладів 8 дитячих садків, 5 шкіл та Київський університет туризму, економіки та права, Льодова арена, Дитячий світ, недорогий ринок Юність, а також близькість: - до метро Чернігівська ( 500 м), - до центральної частини міста /Центр - 7,3 км., ЖД вокзал - 9,8 км./, - Можна припустити, що це непоганий варіант під орендний бізнес! Район не дарма має попит у сімейних киян.

Документи первинний продаж (2 власника), квартира вільна ключі на угоді!

Ну і спеціально для любителів відпочинку на природі! Нагадуємо про головну памятку району чудовий парк Перемога, який знаходиться в пішій доступності від будинку! А це і цілюще повітря, прохолода тінистих алей, спортивні майданчики, катання на велосипедах та роликах, дитячі атракціони, безліч лавок та просто затишних місць для відпочинку!
Андрія Малишка вул., 29а;
площа: 53/30/7.2 м2;
поверх: 5/9

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: