продаж 2-к квартира Київ, Голосіївський, 59900 $

Україна / Київ

Світла квартира з вдалим плануванням та чудовим краєвидом на місто!

Центр міста, все необхідне в пішому доступі!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Саксаганського, 54/56. Одностороннє планування, роздільні кімнати та санвузол, кухня правильної форми. Перепланувань не було. Загальний стан квартири під ремонт. Два засклених балкони з кухні та маленької кімнати. Вікна дерев’яні. Підлога встелена паркетом та лінолеумом, на стінах та стелі шпалери. Централізоване опалення. Меблі та техніка за домовленістю.

Серія будинку БПС, є газопостачання! Чистий та відремонтований під’їзд, вхід з двору. Ведеться відеонагляд, ОСББ. В будинку 2 працюючих ліфти. Двір невеликий, віддалений від дороги, є місця для паркування.

Поруч є продуктові магазини, супермаркети, магазини побутових товарів. У дворі заклад дошкільної освіти, неподалік також дитячий садок Первоцвіт.

Через дорогу спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №92 імені Івана Франка, Atlantic school, спеціалізована школа №165, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №44 з поглибленим вивченням англійської мови, Міжнародний ліцей ГРАНД. Вищі навчальні заклади: Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Університет сучасних знань, Національний університет харчових технологій.

Неподалік є лікарня, стоматологія, аптеки. Національний спортивний комплекс Олімпійський в 15-ти хвилинах пішки. Є безліч кафе та ресторанів, фітнес-центрів, банківські відділення, поштові відділення, хімчистки, салони краси та майстерні. Поруч зелена зона Ботанічний сад, Парк імені Тараса Шевченка для піших прогулянок та відпочинку.

На вибір найближчі станції метро Університет або Площа Українських Героїв 1,2 км, 15 хвилин пішки. Поруч є зупинка громадського транспорту маршрутів в напрямку Соломянського, Голосіївського, Печерського, Святошинського та Шевченківського районів. За 1,5 км залізничний вокзал Київ Пасажирський.

Ціна 59900 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Саксаганського вул., 54/56;
площа: 46/27/8 м2;
поверх: 12/16

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: