продаж 2-к квартира Київ, Печерський, 143000 $

Україна / Київ

Без Комісії! Купить Батькам, щоб Як Раніше У Центрі. Безпечно та Затишно. Печерськ. Низький поверх
Уявить собі на хвилину Київ. Центр. Печерськ. Безпечно та Затишно.
Де невеликі та мальовничі будинки Києва, перетинаються с сучасними та багатоповерховими будинками. Де тиша та запах кави відчутно на відстані. Де кияни, не кваплячись прямують працювати у свої офіси або офіси роботодавців. Де до супермаркету, продовольчого ринку, аптеці, бульвару Лесі Українки або метро Печерська рукою подати. Привітно розкрила свої теплі обійми затишна двокімнатна квартира.
*Де Дуже Товсті Стіни з Цегли, як раніше. А високі стелі майже, яку Маріїнському Палаці.
*Де сигналізація у квартирі, низький поверх та звісно працюючий ліфт додають впевненості у безпеці.
*Де дуже Вдалий Поверх невисокий та не низький.
*Де номер квартири - заворожує
*Де кількість кімнат та кількість метрів немала та достатньо.
*Де працюючий камін та купа кондиціонерів не дасть Вам забути теплі обійми. А влітку, навпаки допоможе зануритись у прохолоду.
*Звісно, якщо джакузі не впорається з цим.
*Містка кухня-гостина впорається, з раптом приїхавши сином чи донькою. Навіть, якщо і своїх дітлахів - з собою візьмуть
*А потім? А потім фільтр на воду, духовка та інша побутова техніка, а ще пізніше посудомийна машина впорається з наслідками. А батьки - не паряться.
*Звісно, якщо відпочивати, то тільки у двоспальному ліжку. Де ортопедичний матрац, буде до снаги в любому віці - хоч хребту, хоч поясниці.
*А друга кімната це зручно та на Ваш розсуд. Звісно, можна для дітлахів, якщо вони ще і на ніч залишаться біля каміну.
*Діти залишились на всі вихідні? Це гарно. Та при цьому потрібно багато чого для дитини. Та окремі кімнати, письмовий стіл, розкладний диван, величезна шафа-купе та ще шафа-купе допоможуть получити насолоду. Від життя хоч на всі вихідні, хоч на канікули.
*Про сигналізацію на рух, сейф та гарний краєвид з вікна та балкона, де влітку можна насолоджуватися кавою багато казати не буду. Вони є і це гарно.
*Величезні Вікна, ліфт та два вхіда-вихіда з будинку дозволяють почувати себе Впевнено та Безпечно і зараз і потім.
*Другого, Центра Печерська більше немає. Навіть Забудовники - не вигадають та не побудують - це ж сталінка. Її навіть Держава Охороняє це Пам*ятка Архітектури.
*Батькам Приємно, що у Центрі всі подруги об-заздряться саме і локації, і саме будинку, і звісно потім саме прописці. А Гроші доречно Збережені Центр є Центр.
*Все Поруч. Безпечно, Комфортно, Престижно та Затишно. У самому Центрі Печерського району Печерська Площа.
І така Гарна Квартира існує. Та має адресу: м. Київ, Печерський район, вулиця Гусовського, будинок 127. Ціна Продажу всього 143000 долларів США.
*БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця!
Якщо Ви теж закохались в цю квартиру. Та хочете зрівняти свої уяви у житті запрошую Вас на Перегляд. Дзвонить та Записуйтесь на Перегляд вже сьогодні! Щоб Бути з Нею Першими та Не Упустити таку Затишну Красуню у Центрі Печерська з Доречним Поверхом.
*P.S. Державні Програми з Кредитування, Є-Оселя, Є-Відновлення та інші? Звісно, розглядаємо ми ж українці та розуміємо
*P.S.2.Дорогі та любі рієлтори так, співпрацюємо. Так, без Комісії для Покупця. Прохання до Вас - не треба Фото або Текст копіювати, рекламувати чи допомогти рекламувати. Просто дзвоніть, якщо є Наявні Покупці та домовляйтеся про Перегляд. Всім дякую за розуміння
Сергія Гусовського вул., 12/7;
площа: 70/55/12 м2;
поверх: 3/5
Дата: Вівторок, 16 Квітня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: