продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 125000 $

Україна / Київ

Продаж сучасної дворівневої двокімнатної квартири під ключ в Дніпровському районі, вул. Регенераторна,4, корп.5, в ЖК "Комфорт Таун".

Мрійники-романтики, увага! Ви захоплюєтесь зірками, за якими є можливість спостерігати прямо з ліжка, насолоджуватись кружлянням крижинок взимку, та музикою дощу, соняшними промінцями? Це для Вас!

Квартира розташована на 8-му мансардному поверсі, з терасою для відпочинку, на даху. Перший рівень складається з невеличкого холу 3.4 кв.м, ванної кімнати 4.8 кв.м, та кухні-вітальні 26.4 кв.м з виходом на терасу. Площа першого рівня складає 36.3 кв.м. Висота стелі 2.7 м. У вітальні встановлено еко камін, який віддає тепло. Площа другого рівня 24 кв.м. Складається з кімнати для відпочинку та гардеробної. Загальна площа пентхауза 60.3 кв.м. Перед квартирою ще є невеличка комірка для речей, у вигляді шафи з полицями.

Квартира світла, затишна, тепла. Дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів за новими технологіями! Все враховано до дрібничок для комфортного проживання! Вся техніка від провідних світових виробників! Все наповнення квартири, обладнання, дистанційне керування та безпека повністю відповідають визначенню розумний будинок. Кондиціонування повітря - клімат-контроль, фільтрація води ,оригінальна система освітлення, бойлер, інтернет, лічильники. Встановлені всі необхідні системи безпеки: відео спостереження коридору, домофон, сигналізація. Сусіди - золото! Створено закритий чат для спілкуівння мешканців будинку.

ЖК "Комфорт Таун" - престижний закритий комплекс бізнес-классу, що охороняється, та має свою особисту інфраструктуру. На території комплексу є приватна школа та дитячий садок, безліч магазинів, кафе та ресторанів, спорт комплекс Спорт Лайф, супермаркет Новус, паркінг, зелена паркова зона. Відмінна транспортна розвязка. Дуже швидко можна дістатися будь-якого місця Києва. До Печерського району ви доїдете за 15 хвилин до метро Дарниця та Лівобережна - за 9 хвилин.

Посилання на відео: https://www.youtube.com/watch?v=KnpzPmCWeSo

125 000 у.о. Комісія 3%.
Регенераторна вул., 4;
площа: 60/28/9.5 м2;
поверх: 8/8;
комісія: 3%

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: