продаж 2-к квартира Київ, Дніпровський, 103000 $

Україна / Київ

Без комісії. Продам 2 кімнатну квартиру загальною площею 68,10м2.
Планування квартири максимально зручне і ергономічне - простора кухня-вітальня 25м2 з вбудованою технікою: холодильник Ariston, пральна машина Bosh, варильна поверхня та духова шафа Gorenje Penifarino, а також американська 7-ми ступенева осмотична система очищення води.
Роздільні кімнати - окрема спальня 12 м2 та дитяча 14м2 (можливо використовувати як особистий кабінет чи для зайняття спортом, обладнана спортивним інвентарем).
В квартирі роздільний санвузол - окремо вбиральня та ванна кімната (сантехніка Grohe).
Дві лоджії 6 м2 і 1,5м2 (з підігрівом підлоги і з потрійними склопакетами) з видом на лісопаркову зону.
Вітальня та передпокій оздоблені вітражами авторської роботи, функціональне якісне зональне освітлення, встановлені якісні розетки та вимикачі Eunia (виробник Франція). В передпокої встановлена гардеробна з великою шафою купе.

У квартирі зроблений якісний ремонт, косметичний проводився у 2021 році, повністю обладнана меблями та необхідною технікою, готова до проживання одразу після покупки.

Є бомбосховище у цьому будинку. Два ліфти: вантажний та пасажирський. На кожному поверсі лише чотири квартири, хороші та тихі сусіди, охайний підїзд зі свіжим ремонтом.

Будинок був збудований у 2005 році з цегли і з досить товстими стінами, завдяки чому звуко та теплоізоляція на дуже високому рівні (тому влітку не жарко, а взимку не холодно). Підїзд обладнаний кодовим замком та домофоном, є відеоспостереження та консьєрж. Обслуговується будинок індивідуальною комунальною службою ОСББ, яка ефективно та добре працює, завдяки цьому прибудинкова завжди доглянута, а підїзди чисті, акуратні та проводяться косметичні ремонти за потреби. Прибудинкова територія обладнана дитячими майданчиками, у дворі достатньо місця для паркування авто, поруч платний критий паркінг в 100 метрах від будинку з одним власним паркомісцем.

Найближчі станції метро Чернігівська та метро Дарниця 3 хв. машиною або 10 хв громадським транспортом (зупинка одразу за будинком), можливо пішою ходою 15-20 хв.

Поряд з будинком ліс та парк Перемоги з озерами, чистий та доглянутий з численними дитячими майданчиками, місцями для прогулянок, ковзанка, тенісні корти (один з найяскравіших парків Києва) де все обладнано для приємного проведення часу та заняття спортом.
Вся інфраструктура в пішій доступності: магазини, маркети, піцерії, кафе, кавярні, ресторани, ринок, лікарні, школи, дитячі садки, паркінг і таке інше.

Прописаних немає, один власник, все підготовлено до швидкої угоди. Квартира чекає нового Господаря!

Детальніше надам інформацію по телефону або через месенджери.
Придбання квартири можливо розглядати як готовий орендний бізнес з охайним орендарем.

Без комісії. Ціна: 103 000 у.о
Миропольская ул., 39;
площа: 68/26/25 м2;
поверх: 14/16

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 2-кімн. квартиру: