продаж 1-к квартира Київ, Дарницький, 87000 $

Україна / Київ

До Вашої уваги пропонується ПРОДАЖ БЕЗ КОМІСІЇ однокімнатної затишної квартири на Позняках, за адресою: вулиця Михайла Драгоманова, 2Б. Квартира розташована на невисокому другому поверсі, загальною площею 50,6 кв.м.

Ремонт зроблений в світлих тонах. По плануванню складається з кухні-вітальні та спальні із вбудованою гардеробною, де Ви зможете без проблем сховати всі свої особисті речі. Також зі спальні є вихід на балкон, де за потребою можна організувати робочу або релакс-зону тощо. Санвузол, до речі, роздільний, що є перевагою для однокімнатної квартири. Підлога з підігрівом по тому периметру, де розташована плитка, встановлений бойлер та кондиціонер. Меблі та техніка залишаються за домовленністю.
Територія будинку доглянута, є консєрж, у дворі декілька дитячих майданчиків.

Дуже розвинута інфраструктура: гіпермаркет АШАН, паркінг, безліч різноманітних магазинчиків, кавярень, є аптеки, хімчистка, піцерія та багато іншого. Через дорогу озеро Сонячне, де Ви при нагоді можете прогулятися зранку або ввечері. Розвинута і транспортна розвязка: біля самого будинку зупинка маршрутного таксі №250, яким Ви за десять хвилин доїдете до метро Позняки. Поряд багато новобудов, район заселений та розвинутий.

Квартира пропонується БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Документам більше трьох років. Співпрацюю з колегами без дублювання реклами.

Ціна: 87000$
За детальною інформацією звертайтеся за телефоном.
Михайла Драгоманова вул., 2Б;
площа: 50.6/10/14 м2;
поверх: 2/25

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: