продаж 1-к квартира Київ, Солом`янський, 86500 $

Україна / Київ

Пропонується до продажу шикарна, дуже сонячна і яскрава двокімнатна квартира в новому будинку бізнес-класу ЖК Затишний будинок, що розташований за адресою вул. В. Гетьмана 30Б.

Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, з використанням сучасних високоякісних матеріалів. У будинку є дворівневий паркінг, наземна парковка, що охороняється. Цілодобово чергує консєрж, ведеться відеоспостереження.

Квартира знаходиться на 14 поверсі 20-ти поверхового будинку. На поверсі встановлена система внутрішньої охорони - що дає додаткове почуття затишку і захищеності. Також плюсом цього ЖК є те, що будинок зданий і повністю заселений, усі сусіди вже зробили ремонт, і ви не прокидатиметеся від звуків чужого ремонту недільним ранком! Планування квартири : кімната 17 м2, кухня-вітальня 18 м2, велика ванна кімната 6,6 м2, вбиральня 3,5 м2, а також просторий хол і балкон. H стель 2.72 м. Квартира у відмінному стані!

У квартирі виконаний дорогий ремонт з високоякісних і екологічних матеріалів. З вікон відкривається приголомшливий вид на місто. Є лічильники на воду, електрику і опалювання. Квартира повністю укомплектована усім необхідним для комфортного проживання, і продається зі вбудованими меблями і побутовою технікою. Місцерозташування будинку дуже вдале!

У пішій доступності знаходяться ТЦ Космополіт і Аркадія - де можна знайти практично все що тільки може знадобитися сучасному жителеві мегаполісу. Також поруч розташовані НАУ і КПИ, парк ім. Пушкіна, школа і дет.сад. Будинок вдало розташований і з точки зору транспортної розвязки! У пішій доступності ст. м. Шулявская і зупинка швидкісного трамвая Індустріальний міст.

Ідеальне місце як для себе так і під здачу в оренду!

Реальному покупцеві - хороший торг.

Звертайтеся, з радістю відповім на усі питання, що цікавлять Вас, по цій пропозиції.
Вадима Гетьмана ул., 30б;
площа: 57/17/18 м2;
поверх: 14/20;
комісія: 5%

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: