продаж 1-к квартира Київ, Голосіївський, 76500 $

Україна / Київ

Ідеально під Є-оселю, під 3% і 7%, сертифікат готовності № ІУ 123210330482 від 2 квітня 2021 року, здача будинку менше трьох років. Допоможу в оформленні під Є-оселю, співпрацюю з Укргазбанком.
Продам готовий орендний бізнес з першого дня покупки, або заходьте і живіть зразу, будинок зданий у 2021 році, документи на право власності на руках, власниця є в Києві, прописаних немає. Квартира повністю нова, ніхто не жив, меблі тільки розпакували, ремонт робили для себе. Продавці сплачують свої податки-6.5%.
Однокімнатна квартира 42 кв.м в новому будинку комфорт-класу по проспекту Науки 58В, дизайнерський проект, найкраще планування - кухня-вітальня, спальня, гардеробна, коридор та санвузол. Квартира вікнами на Голосіївський ліс, 11 поверх, чудовий краєвид. Гарний ремонт у світлих тонах, на підлозі плитка і ламінат, у ванній плитка і керамограніт, натяжна стеля, на стінах обої. Повністю мебльована - вмонтовані кухня та гардеробна, два розкладні дорогі дивани, робочий стіл, тумба під телевізор. Є місце для шафи (при необхідності), чи дитячого ліжечка. Дорога побутова техніка - холодильник і посудомийка Самсунг, пральна машинка Бош, варочна поверхня, духовка, витяжка, два кондиціонери.
В будинку не вимикали і не вимикають світло, три великих ліфта, красива вхідна група, охорона, відеонагляд, шлагбаум
У будинку Фора, поруч АТБ, аптека, пошта, зупинка траспорту, дитячі та спортивні майданчики, до метро Либідська 10 хвилин маршруткою.
76500 доларів Комісія брокера 5%.
Науки просп., 58;
площа: 42/15/15 м2;
поверх: 11/24;
комісія: 5%

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: