продаж 1-к квартира Київ, Оболонський, 68000 $

Україна / Київ

Мінський масив, Калнишевського, 7. Без комісії!
Той випадок, коли непереборне бажання повертатися ввечері додому абсолютно очевидне, бо компактність і простір одночасно це те, що потрібно, щоб ані вам, ані вашим думкам тісно не було. 42,2 м2 загальної площі так вдало сплановані, що вся вона -корисна, і жоден метр не зайвий. Ремонт зроблений із якісних матеріалів, з меблями та технікою провідних виробників, аби ви максимально відчули, що про Вас вже попіклувалися. Залишилося лише занести власні речі, та розставити улюблені фото на полицях, а орхідею я вам подарую на новосілля!)
За бажанням кімнату можна зонувати, благо 20м2 то з легкістю дозволяють.
В одинадцятиметровій кухні є все, щоб отримувати задоволення не тільки від посиденьок за столом, але і від самого процесу приготування, бо Merx в проектуванні меблів продумав все до дрібниць, і встановлена побутова техніка працює бездоганно.
Балкон то особлива любов: в кріслі з м’ятним чаєм (чи аперолем) рахувати зірки і мріяти мрії))
Камерний, закритий двір, дитячі майданчики, кавярні, аптеки, супермаркети та інші соціальні блага. Реально в капцях можна вискочити будь-якої миті - до всього кілька кроків. До речі, школа та садочок зовсім поруч, є парковка навколо комплексу та підземний паркінг (пам’ятаємо про укриття, бо дурний сусід ще живий поки), поруч зупинка громадського транспорту, до метро хвилин 10 їзди. Ну і, звісно, парк Кинь-Грусть та озеро Міністерка недалечко.
Не вагайтеся! Вона того варта!
Петра Калнишевського вул., 7;
площа: 42.2/20/10.8 м2;
поверх: 8/24

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: