продаж 1-к квартира Київ, Оболонський, 54000 $

Україна / Київ

Продаж 1к квартири 32 m2 з ремонтом в ЖК Яскравий. Без%.

Пропонуємо Вам до продажу чудову 1к смарт-квартиру в Оболонському районі м. Києва по вул. Сімї Кульженків 37, в популярному ЖК Яскравий на Мінському масиві. Забудовник ІнтергалБуд.

Оптимальний метраж (S = 32/12/8 m2).Квартира розташована на 6-му поверсі 25-ти поверхового теплого будинку (газоблок) 2019 року. Вікна на південь. Н=2.70м. Чисті, світлі підїзди, 3 ліфти, один з яких вантажний.

Квартира з ремонтом та необхідними меблями, побутовою технікою для комфортного проживання Пральна машина, варильна поверхня, духова піч, холодильник, кондиціонер, бойлер.

Лояльні тарифи на комунальні послуги (встановлені лічильники тепла, електро та водопостачання). На території ЖК є дитячі та спортивні майданчики. В будинку є Нова пошта (поштомат) у під’їзді, магазин Box-market.

Відмінна локація будинку - тихе та спокійне місце. До метро 15 хв. В пішій доступності славнозвісне озеро Міністерка. Поруч мережа супермаркетів АТБ, Фора, Сільпо, ТЦ Епіцентр та Леруа Мерлен, школи-гімназії, дитсадочки, міська лікарня та діагностичний центр.

Чистий продаж. Квартира вільна. Ключі на угоді.

Пропозиція без комісійних для покупця.

Все перераховане вище, робить цю пропозицію привабливою для покупця, який цінує комфорт, безпеку, та безпосередню близькість до природи.

Чекаємо Вас на перегляди для обговорення всіх деталей та умов співпраці!
Семьи Кульженков ул., 37;
площа: 32/12/8 м2;
поверх: 6/25
Дата: Четвер, 4 Квітня 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: