продаж 1-к квартира Київ, Подільський, 46000 $

Україна / Київ

Продаж 1-к кв-ри на Виноградарі. пр-т Правди 78. 134 серія. Без %

Пропонується Вашій увазі чудовий варіант 1к квартири в Подільському районі (масив Виноградар) по проспекту Правди 78.

Купуючи саме цю квартиру зараз, Ви отримуєте оптимальне вирішення житлового питання та хорошу альтернативу /старт/ для тих, хто хоче жити в тихому та самодостатньому районі столиці, але немає поки що можливості придбати житло в новобудові!

Квартира розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку1982 року. 134 серія - найкраще планування на вторинному ринку. Функціональний /оптимальний метраж (S = 35,2/18,1/8,8). Зовнішнє утеплення. Затишна та простора кухня 8,8 кв.м. Засклена лоджія. Санвузол роздільний. Н = 2.65м. Вікна у тихий двір - захід.

Гарний житловий стан. Склопакети. Кахель. Ламінат. Підігрів підлоги. Бойлер. Натяжна стеля. Вбудована шафа-купе. Лічильники на воду, електрику. Охайний під’їзд. Лояльні тарифи за комунальні послуги.

Відмінна локація будинку: - дуже тихе та спокійне місце з безліччю місць для покупок та відпочинку - (Сільпо, ТРЦ Retroville, АТБ, ТЦ Орнамент, ринок). Поруч школи, дитячі садочки, кафе, ліс та озера. Хороша транспортна розвязка з перспективою метро найближчим часом у пішій доступності!

Один власник. Чистий продаж. Ключі на угоді.

Пропозиція без комісійних для покупця. Для ріелторів партнерська угода без дублювання реклами!
Правды просп., 78;
площа: 36/18/9 м2;
поверх: 8/9

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: