продаж 1-к квартира Київ, Солом`янський, 34500 $

Україна / Київ

Світла квартира в Соломянському районі! Сучасний житловий комплекс!

Продається 1-кімнатна квартира-студія в Солом’янському районі на вулиці Вишневій, 10-12. Розташована на 2-му поверсі, не кутова, сонячна сторона. Оселя світла та комфортна. Загальна площа 36,51 м2, кухня 10 м2, кімнатна 16 м2.

Загальний стан без оздоблення, тому ви зможете зробити ремонт до свого смаку. Комфортне планування дозволить зробити помешкання максимально функціональним

Будинок 5-поверховий з мансардою та цокольним приміщенням. Входить до складу житлового комплексу Liberty Park. Монолітно-каркасна конструкція, матеріал стін газоблок з утепленням, залізобетонні перекриття. Дім на стадії будівництва, здача в експлуатацію 4 квартал 2023-го року. Двір закритого типу, безпечний для мешканців, на території місце для паркування авто.

У пішому доступі вся інфраструктура: супермаркети, Столичний ринок, Епіцентр, Метро, дитячий садок, школи, аптеки та багато іншого. Зручне транспортне сполучення дозволяє швидко дістатися будь-якого куточку міста. Поруч кільцева дорога, зупинки маршрутних таксі та автобусів. До станцій Теремки та Іподром 15-20 хвилин на автобусі, на авто 10 хвилин.

Тихий та затишний район, при цьому поруч багато транспортних зупинок та різних об’єктів інфраструктури!

Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Вишнева вул., 10-12;
площа: 37/16/10 м2;
поверх: 3/4

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: