продаж 1-к квартира Київ, Святошинський, 23000 $

Україна / Київ

Квартира в розвиненому районі!

Ідеально підходить для себе чи під орендний бізнес!

Продається 1-кімнатна квартира у Приладному провулку, 4. Одностороннє планування, вид із вікон у двір. Дерев’яний незасклений балкон. Стоять металопластикові вікна та нові міжкімнатні двері. Санвузол суміжний. Загальний стан косметичний ремонт. На стінах поклеєні шпалери.

З меблів: кухня, шафа, диван все залишається. побутова техніка: холодильник, пральна машина, плита, мікрохвильова піч, телевізор за домовленістю. Опалення та гаряча вода централізовані.

Будинок цегляний 1969-го року спорудження. Закінчується ремонт у під’їзді, вхід з вулиці через домофон. Двір розташований в глибині, на території дитячий майданчик та паркомісця.

Розвинена інфраструктура для комфортного життя. Поруч супермаркет Новус, торгівельний центр Лавина Мол, мінімаркети, школи, ліцеї, гімназії, дитячі садки, спорткомплекс Наука. Неподалік відділення банків, Укрпошта, Нова пошта, салони краси, перукарні, майстерні, хімчистки та багато іншого.

Поруч станція метро Академмістечко 14 хвилин пішки, зупинки маршрутних таксі та автобусів, які курсують у напрямку Житомирської, центру, Берковців, Софіївської Борщагівки, Лавини Мол, Ірпеня та Бучі.

Ціна 23 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно!
Приладний пров., 4;
площа: 23/12/5.5 м2;
поверх: 5/5

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 1-кімн. квартир: