ВИПИСКА З ІСТОРІЇ ХВОРОБИ (ФОРМА 027)

Україна / Київ

Витяг з історії хвороби (форма 027) у Києві може знадобитися для надання за місцем роботи або навчання. Вона служить альтернативою лікарняному, але не оплачується, і все ж таки може вимагатися в різних випадках. Замовити її дешево та швидко можна на сайті spravka.net.ua. Ціна від 250 грн. 100% конфіденційно.

Витяг з медкарти може знадобитися як після амбулаторного, так і стаціонарного лікування. Для оформлення документа потрібно витратити багато часу. Тому купити довідку цілком розумне рішення. Вона підходить для надання будь-якої організації або установи.

КОЛИ ПОТРІБНА ВИПИСКА З ІСТОРІЇ ХВОРОБИ
Цей документ стане в нагоді з такими цілями:

оформлення академвідпустки;
закриття прогулів у ВНЗ на строк до 28 днів;
закриття візових дірок, прогулів на робочому місці.
У комплекті з іншими довідками може знадобитися і для інших цілей. Докладніше про це можна дізнатися у наших спеціалістів.

ДЕ ВЗЯТИ ВИТЯГ З ІСТОРІЇ ХВОРОБИ (ФОРМА 027/О)
Якщо ви цікавитеся, як отримати, довідку, купити її можна на нашому сайті. З її допомогою можна буде закрити прогул на навчанні, піддати інформацію про хворобу. Офіційна виписка з історії хвороби надається нами в найкоротші терміни.

У нас можна замовити витяг із історії хвороби заднім числом або на майбутнє. Скористатися послугою оформлення документів може будь-хто. На сайті ви знайдете зразок, як буде оформлено медичний документ.

Замовити довідку можна онлайн із доставкою. Свої послуги ми надаємо у м. Київ. Також можлива доставка по Україні, тому документ можна оформити з будь-якого міста.

Медичну довідку буде надіслано транспортною компанією. Терміни залежать від перевізника, але в середньому всім містам України довідки доставляються за дві доби.

Чому вигідно замовити медичні довідки на spravka.net.ua:

Працюємо 24/7
Пропонуємо прийнятні ціни
У нас лише позитивні відгуки
Довідки видаються на офіційних бланках
У документі є всі необхідні підписи, печатки
Якщо офіційна довідка потрібна терміново, ми готові допомогти. Звертайтеся до нашої компанії, щоб отримати відмінний сервіс.

Якщо у вас є питання, чи потрібно замовити витяг з історії хвороби (форма 027/о) з доставкою в такі райони: Троєщина, Печерськ, Виноградар, Святошин, Борщагівка, Хрещатик, Оболонь, Жуляни, Видубичі, звертайтесь. Будемо раді допомогти!

Інші оголошення в категорії Послуги » Медичні: