Професійний масаж

Україна / Переяслав-Хмельницкий

Види масажу:

Лікувальний

Дитячий

Дренажний

Спортивний

Медовий загальний масаж

Масаж шийно-коміркової зони

Лімфодренажний загальний масаж

Масаж голови

Масаж рук

Масаж ніг (ступні, гомілки)

Шийно-комірна зона тіла людини в першу чергу страждає від негативних факторів сучасного способу життя, що пояснюється нерухомістю м'язів шиї і спини (малорухливий спосіб життя, сидяча робота). Тому саме в шийно-комірній зоні найчастіше і виникають застійні явища. Масаж комірної зони - профілактичний засіб проти виникнення захворювань шийно-грудного відділу хребта.

Медовий масаж вперше з'явився в стародавньому Тибеті. Унікальна здатність меду абсорбувати токсини і швидко виводити їх з організму була добре відома тибетським цілителям.

Медовий масаж зазвичай виконується як окрема процедура масажу, а також є одним з кращих засобів, щоб позбутися целюліту. Він був протестований багатьма жінками різного віку, і всі вони відчули його потужний позитивний дію.
Медовий масаж ефективний для зниження ваги, для досягнення позитивного косметичного ефекту в боротьбі з недосконалостями фігури, сприяє відновленню тонусу м'язів, покращує кровообіг і покращує обмін речовин в організмі, відновлює здоров'я підшкірно-жирової клітковини, прибирає набряки, відновлює циркуляцію крові.

Інші оголошення в категорії Послуги » Краса, Здоров'я: