Карабін нарізний Heym SR21 k. 308Win

Україна / Київ

Карабін нарізний Heym SR21 k. 308Win ціна
https://strilets.com.ua/oruzhie/nareznoe/s-boltovim-zatvorom/heym-sr21-k-308win

Нарізний карабін Heym SR21 k. 308Win

Справжній лідер світового рівня, як завжди, відрізняється істинно німецьким підходом буквально до кожної дрібниці. Відмінною рисою карабіна Нeym SR-21 як завжди є витончена чарівність скромності та опрацьованість кожної деталі від форми прикладу до спускового механізму.
Крім цього, виробник славиться винятковою якістю матеріалів та цілком помірною ціною. Зброя відрізняється консервативністю технологічних рішень, що є провідним пріоритетом для покупця.
Прихильність до традицій позначилася і на основній тенденції - компанія Хейм не стала здешевлювати конструкцію за рахунок сплавів полегшеного типу або пластмаси.
Магазинний карабін Heym SR-21 є класичною моделлю з ручним перезарядженням болтовим подовжньо ковзним з поворотом затвором. Рукоятка жорстко з'єднана зі стеблом затвора, а запобіжник у вигляді горизонтального важеля з трьома положеннями змонтований на затворі хвостовику. Замикання затвора в стовбурі потужне, тому що його личина має три бойові упори прямокутного перерізу.
SR-21 має оптимальну масу - зі стволом довжиною 580 мм важить залежно від калібру приблизно 3,2 кг. Всі основні деталі виконуються з нержавіючої сталі, і цей варіант підійде тим, хто любить тривалі мисливські експедиції, коли чистка гвинтівки в день стрілянини не завжди можлива.
Ця зброя – найкраще, що можна зробити в Німеччині, а за деякими позиціями й у світі. Заслуговує на захоплення класична лінія продукції Heym, яку фірма зберігає, незважаючи на світові тенденції до переходу на легкі сплави та пластик, до зниження собівартості зброї.

Внимание: Будьте бдительны! Не совершайте предоплату товара!
Web адреса: www.strilets.com.ua/oruzhie/nareznoe/s-boltovim-zatvorom/heym-sr21-k-308win

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Різне: