Заклепувальний інструмент GOEBEL / GESIPA / RIVETEC

Україна / Київ

Наша компанія "M&V Tools - Metal and Ventilation" (ФОП Ващенко В.Г. ) пропонує Вам професійний заклепувальний інструмент GOEBEL/GESIPA/RIVETEC - інструмент з Німеччини та Чехії, призначений для встановлення витяжних заклепок діаметром 2,4 - 8,0 мм (будь-який матеріал), різьбових заклепок/заклепувальної гайки M3-M16 (будь-який матеріал), заклепувальної шпильки М4-М8, а також штифтових з'єднань з обтискним кільцем Lockbolt діаметром 4,8 - 10,0 мм.

Ви можете підібрати той чи інший вид залежно від обсягу робіт і виду заклепок, який ви використовуєте на ваших об'єктах. Цей інструмент підходить для побутового та професійного використання. Усі товари проходять контроль якості та піддаються перевірці безпосередньо перед доставкою.

Ми пропонуємо купити заклепочники різного типу: заклепочник ручний, клепальний інструмент дворучний, заклепочник-пантограф (гармошка), заклепочник з тріскачковим механізмом, заклепочник універсальний, заклепочник пневматичний, заклепочник пневмогідравлічний, заклепочник пневмогідравлічний, заклепочний інструмент акумуляторний.

Доставляємо товар по всій Україні!

Також надаємо послуги з діагностики та технічного огляду, гарантійного та післягарантійного ремонту заклепувального інструменту GOEBEL, GESIPA, RIVETEC, AIRPOWER, GO, AKKU, POWER, RIVEDRILL, TRUMPF та інших (ручного, пневматичного, акумуляторного, електричного).

Для уточнення ціни та наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або електронною поштою!
факс: +38 044 239 15 44
Web адреса: www.mv-tools.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: