Сеялка Вега 8 Профи Mini-Till модель 2014 г

Україна / Дніпро

Висіваючий апарат нової конструкції:

1 . Новий вдосконалений висіваючий апарат з подвійним скидачем ще більше підвищує точність посіву насіння . Верхній і нижній скидачі зайвих насіння дозволяють виключити « двійники » і здійснити однозерновой дозування насіння;

2 . Високе розташування висівного апарату забезпечує його якісну роботу навіть при наявності рослинних залишків ;

3 . Використання безгвинтовий збірки , а саме - що відкривається , а не знімна кришка висівного апарату спрощує обслуговування .

4 . Проста заміна висівних дисків.

5 . Розташування висівного апарату на рамі секції дозволяє повністю виключити вплив різних навантажень на корпус апарату і , тим самим , виключити можливість його поломки.

6 . З боку забірної камери на висівати диску змонтована ворушилка , яка запобігає ущільненню та зависання насіння.

7 . Заслінка регулює рівень насіння в забірної камері , перешкоджає її переповнення . Посівна секція

1 . Паралелограмна навішування спільно з двома опорними колесами ( реборди ) , встановленими з обох боків дводискового сошника , дозволяють копіювати рельєф поверхні поля. Бічні опорні колеса змонтовані на балансирі , що дозволяє кожному колесу рухатися незалежно від іншого і долати перешкоди заввишки до 50 мм без зменшення глибини посіву.

2 . Mаксімальное суміщення точки скидання насіння в посівне ложе і точки опори бічних коліс дозволяє витримувати задану глибину загортання насіння , що забезпечує рівномірність сходів і підвищує врожайність.

3 . Наявність в конструкції секції комкоотвода дає можливість звільнити лінію проходу дискового сошника від грудок і рослинних залишків . При прямому посіві по стерні замість комкоотвода можна встановити Калтер ( прорізний диск) , який також поставляється в комплекті з сівалкою ;

4 . Литі V -подібні прикатуючі колеса здійснюють придавливание насіння до посівного ложу , що сприяє більш ранньому і рівномірному їх проростання. Прикотуючі колеса мають регулювання тиску і ширини накочення .

5 . Для прідавліванія секції до грунту передбачені три пружини , знімаючи або одягаючи які можна змінювати зусилля притиску . Кожна з пружин відповідає зусиллю в 50 кг. З бункером , повністю завантаженим насінням кукурудзи , і урахуванням ваги самої секції , максимальний тиск на грунт може досягти 280 кг. ( 130 +50 +50 +50 ) .

6 . Tочная і легке регулювання глибини посіву забезпечується наявністю рукоятки і градуйованою шкали.

Система контролю висіву :

Контроль параметрів висіву забезпечує встановлене на сеялке інформаційний пристрій « ФАКТ » : - Норма висіву; - Швидкість руху сівалки ; - Кількість двійників ; - Розподіл насіння вздовж ряду; - Кількість пропусків. Контроль в процесі висіву дає можливість оперативного корегування виникаючих відхилень і гарантує точний висів .

Інші переваги Вега 8 Профі:

1 . Високоякісні пластикові банки витримують високі механічні та температурні навантаження (від -70 до +50 º С) із збільшеною місткістю до 170 кг. х 4 шт. = 680 кг. - Для сухих добрив і 52 кг. х 8 шт. = 416 кг. для ПОСЕВМАТ .

2 . Рама ресивер забезпечує однаковий тиск повітря в усіх секціях , а отже і рівномірний висів не залежно від кількості секцій.

3 . Американо- датська порошкове фарбування виключає вигоряння , корозію та інші дефекти товарного виду техніки протягом мінімум 10 років.

4 . Агрегатування з тракторами 82-110 к.с. ( напівпричіпного агрегатування ) .

5 . Легка і зручна транспортування по дорогах загального призначення і на короткі відстані завдяки встановленому транспортному пристрою; 6 .

5 комплектів висівних дисків під різні культур
факс: 0500379060
Web адреса: gaspardo-ukraina.pulscen.com.ua
Дата: П'ятниця, 8 Березня 2024

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: