переобладнання. сервісний виїзд!

Україна / Васильков

ПЕРЕОБЛАДНАННЯ!

Приватне Підприємство «Агротехніка» надає широкий спектр послуг з ремонту та переобладнання вітчизняних та імпортних оприскувачів, причіпних(штангових) та вентиляторних(садових).
Причіпні (штангові)
Проводиться заміна штанги або реконструкція старої, заклеюємо тріщини в Бочці, або встановлюємо нову і укомплектовуємо комплектом імпортних вузлів і робочих органів. Комплект може бути як італійського виробництва так і польського.
Штанги:
18м. можуть бути 3-х модифікацій:
– піднімання і опускання здійснюється за допомогою лебідки, а розкладання і складання – вручну з автоматичною фіксацією робочого положення;
– піднімання і опускання здійснюється за допомогою гідросистеми трактора, а складання і розкладання – вручну з автоматичною фіксацією робочого положення;
– піднімання і опускання, складання і розкладання штанги здійснюється за допомогою гідросистеми трактора з фіксацією робочого положення за допомогою гідрозамків.
21 і 24 м – тільки повністю гідрофіковані.

Вентиляторні
Проводиться заміна розпилювального вентилятора(круглого, трапецієвидного), бочки, та укомплектовуємо вузлами і робочими органами провідних фірм Італії.

За бажанням Замовника переобладнанні обприскувачі можуть бути укомплектовані пінними маркерами, міксерами, навігаційною системою GPS СenterLine 220 для управління агрегатом або системою паралельного водіння IZI Gade 250, бортовими комп"ютерами, та розпилювачами різних типів та типорозмірів.
Наша команда сервісного обслуговування швидко, якісно, та головне недорого доведе вашу техніку до досконалості!!!
факс: 0457132082
Web адреса: www.ppagrotehnika.com.ua/agronew/

Інші оголошення в категорії Послуги » Сантехніка: