Пила столярна стрічкова 10x0,65

Україна / Київ

Стрічкові пили по дереву є видом ріжучого інструменту, який призначений для використання зі стрічковими станками. На сьогоднішній день у деревообробному секторі використовується три види стрічкових пилок. Серед них - вузькі або столярні пили, середні або ділильні, а також широкі (призначені для розпилювання колод). Перший тип стрічкових пилок, тобто вузькі пилки, виробляються в розмірах приблизно від шести до двадцяти п'яти міліметрів по ширині.

Стрічкові пили по дереву застосовуються в столярному та меблевому виробництві - вони забезпечують поздовжнє та поперечне розпилювання деревини, ними відмінно випилювати криволінійні деталі. Саме вузькі плити використовуються в цих цілях у зв'язку з тим, що від ширини пилки залежить можливість обробляти різні деталі, слідуючи кривим лініям. Виготовляються пилки з вуглецевої сталі C75 твердістю 41-44 HRC та високолегованої сталі (CARBON-STEEL). Високолегована сталь (CARBON-STEEL зі збільшеним вмістом: нікелю, молібдену, ванадію та хрому) характеризується високою міцністю, зносостійкістю, корозійною стійкістю, підвищеною гнучкістю при розпилюванні різних порід деревини. Твердість: полотна складає 45-48 HRC. Ресурс використання стрічкового полотна з високолегованої сталі по відношенню до вуглецевої сталі становить приблизно 3:1.

Особливості вузьких стрічкових пилок фірми "Lennartz Carbon":
1. Зуб високої якості забезпечує довгий термін служби стрічкової пилки Lennartz Carbon до нового заточування.
2. Висока якість полотна стрічкової пилки мінімізує вібрації при розкрої, що гарантує високу точність розкрою та чистий різ заготовки.
3. Висока якість стрічкової пилки забезпечує розкрій заготовки без сколів та уводів.
4. Якісні зубці стрічкової пилки гарантують їх тривалий термін служби та мінімізують ймовірність їх втрати під час роботи (відколювання від полотна стрічкової пилки).
5. Високоточно виставлений передній та задній кут зуба гарантують якість розкрою та довгий термін служби стрічкової пилки "Lennartz Carbon".
6. Найкраще співвідношення "Ціна-Якість" вузьких стрічкових пилок "Lennartz Carbon".
факс: (062)3450654
Web адреса: donprime-pila.blogspot.com

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: