Вакуумний рукав, рукав вакуумний Transmetal

Україна / Київ

Рукави вакуумні із пластичного ПВХ зі сталевою спіраллю призначені для нагнітання та всмоктування різних рідин, газоподібних речовин, рідких харчових продуктів, застосовують для відкачування ґрунтових вод. Вакуумні рукави підходять для іригаційних систем, вакуумних насосів, викачування вигрібних ям.


Особливості та переваги вакуумних шлангів:

Полівінілхлорид - це матеріал, який характеризується міцністю, гнучкістю, стійкістю до окислення, практично не горючий і не піддається корозії.

Конструкція:

- Зовнішній шар рукава: гнучкий, легкий, гладкий ПВХ
- середній шар рукава: спіраль із пружинного оцинкованого дроту.
- Внутрішній шар рукава: гнучкий, легкий, гладкий ПВХ
- Товщина еластичної стінки в залежності від діаметра рукава: 3,0 - 8,0 мм.

розміри:

- Діаметр діаметрів: 15 мм - 200 мм.
- Довжина: від 20 м до 50 м.

Вакуумні рукави з ПВХ полівінілхлориду мають свої особливості:

Полівінілхлорид є стійким матеріалом: дуже хороша стійкість до вакууму та тиску; висока аксіальна стійкість; хороша стійкість до хімікалій. Внутрішня стінка вакуумних рукавів абсолютно гладка, що дозволяє знизити силу тертя при проходженні компонентів по рукавах запобігаючи накопиченню відкладень при цьому і полегшує стерилізацію рукавів. Рукав із ПВХ нетоксичний і може бути використаний у харчовій промисловості. Рукав має підвищену гнучкість за рахунок меншого кроку армуючої спіралі, що дозволяє економити місце під час транспортування та складування шланга. Стійкий до високого тиску може працювати в умовах повного вакууму. Не схильний до впливу атмосферних факторів і багатьох хімічних речовин. Важливими властивостями поліхлорвінілу є мала вага та висока гнучкість.

- Діапазон температур: -20°С - +70°С.
- Робочий тиск: до 10 атм.
- Колір: світлий напівпрозорий.
- Вакуум тиск: 9 м. Вод. ст.

Застосування вакуумних рукавів:

Використовується як напірний шланг для передачі рідких харчових продуктів (не жирної їжі), алкогольних рідин при температурі до 25°С, повітря під тиском. Застосовується для з'єднання пристроїв вакуумних систем, таких як вакуумні насоси, вакуумні регулятори, вакуумні наконечники та інші. В установках, що потребують зручності при маніпулюванні та установці. Широко застосовується у сільському господарстві та системах іригації. Може бути використаний в очисних спорудах.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: