Шпон корінь ільм (в'яз)

Україна / Київ

• Підбір шпону капу за текстурою та кольором
• Продаж ― від 1 пачки
• Ціна вказана за 1 кв. м.
• Самовивіз і відправка по Україні

=_ Товщина: 0,6 мм
=_ Ширина: від 10 см
=_ Довжина: від 30 см

Шпон капу ― декоративний матеріал для оздоблення салонів авто, фасадів меблів, настінних панелей, дверей, міжкімнатних перегородок.

• Облицювання ексклюзивним шпоном вимагає точності, ретельного підбору листів за фактурою, відтінком, візерунком. З огляду на це коефіцієнт наклеювання для капового шпону становить 2,5-3,5.

Капокорінь чи кап кореневого блоку ― утворення у прикореневій зоні, сформоване переплетеними та хаотично розташованими волокнами. Завилькватий малюнок кожного капу ― неповторний та унікальний, тому зазвичай матеріал обирають для дизайнерських виробів.

→ Палети Logs містять пачки з однієї колоди. Листи шпону мають однаковий колір, малюнок, текстуру. Такі пачки продаються лише в чіткій послідовності.

→ Палети Single сформовані з пачок із різних колод, тому листи можуть відрізнятися за відтінком і малюнком. Продаються ці пачки в довільній послідовності.

• У наявності на складі є 11 РІЗНОВИДІВ КАПОВОГО ШПОНУ: вічкова (чорна) тополя, дуб, вавона, мадрона, мирт, ясен білий, ясен оливковий, клен американський, амбойна, горіх американський, ільм (в’яз).

ТЕЛЕФОНУЙТЕ та замовляйте шпон капу коренів для ексклюзивних виробів

Детальніше на сайті:

wood-way.expert/ua/g108277455-shpon-kornevye-srezy
Web адреса: wood-way.expert/ua/p1626261124-shpon-koren-madrona.html
Дата: Понеділок, 22 Квітня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Сировина, матеріали: