КАМЕРА АБРАЗИВОСТРУМЕНЕВОГО ОЧИЩЕННЯ КАСО

Україна / Київ

КАМЕРА АБРАЗИВОБУДОВОГО ОЧИЩЕННЯ КАСО Дробеструминна камера, скорочено іменована, як«КАСО» являє собою спеціалізований комплекс фільтруючих та обробних обладнань, призначених для циклічного очищення абразивних матеріалів від забруднюючих елементів, які могли б зіпсувати виріб, призначений для подальшого робочого використання.
За рахунок циркуляції абразивного матеріалу в КАСО в рази підвищується швидкість фільтрації виробів та ефективність очищення загалом.

До абразивних матеріалів, з яким може працювати дробоструминна камера, можна віднести сталеву та чавунну дроби, оксиди алюмінію та інші метали.

Завдяки КАСО можна захистити навколишнє оточення від заповнення її різними частинками пилу та бруду, що заважають у здійсненні робочого процесу.

Дробеструминна камера швидко фільтрує повітря і забезпечують захист операторам, що працюють у камері, що помітно збільшує продуктивність праці та комфорт у процесі роботи.

До питання, з чого складається камера, можна відзначити наступні її складові елементи:
1.Кабіна.

2.Скребковий транспортер.

3.Бункер накопичення дробу.

4.Встановлення фільтрації FVU.

5.Сепаратор для розмежування абразивних матеріалів.

6.Пульт.

Важливо враховувати роботу з камерою те, що всі складові елементи КАСО підбираються в залежності від розмірів та кількості матеріалів та виробів, що обробляються.

Продуктивність камер також залежить від наведених вище параметрів.

Проте всі камери подібні за своїми спочатку заданим при розробці функцій, що дозволяє їх елементам функціонувати за строго розробленим алгоритмом і бути об'єднаними в конкретний робочий ланцюг.

Контролювати роботу подібних камер слід за допомогою спеціальних центральних пультів управління.
Web адреса: tweko.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: