Із досьє компанії "Покрівля-Центр"

Україна / Черновцы

Компанія "Покрівля-Центр" з 2008 року встигла зарекомендувати себе на ринку будівельних матеріалів як команда професіоналів. Вона реалізує не тільки покрівельні матеріали, а й інші матеріали для будівництва та ремонту як по Чернівецькій області, так і за її межами.
"Покрівля-Центр" ставить перед собою завдання забезпечення споживачів якісними, довговічними будівельними матеріалами з Європи за доступними цінами.
Асортимент магазину за останні роки помітно розширився, і каталог часто поповнюється новинками. Крім покрівельних матеріалів, в асортименті - вікна, двері, гаражні ворота, водостоки, утеплювачі, флюгера, комплектуючі та ін.
В чому успіх компанія "Покрівля-Центр"? Відповідь є дуже простою: компанія чітко орієнтована на клієнта. По-перше, будівельні матеріали призначені для тих покупців, хто цінує якість, але не має можливості переплачувати за міжнародний бренд. По-друге, продукція представлена для професіональних робіт і задовольняє запити широкого кола споживачів. І найголовніше, не потрібно ламати голову, який матеріал вибрати. Експерти компанії нададуть інформацію про продукцію та допоможуть визначитись з вибором.
Web адреса: krc.biz.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Будматеріали: