Система очистки сточных вод

Україна / Одеса

Компанія Стандарт Парк являється виробником та постачальником компонентів систем поверхневого дренажу та водовідводу. В асортименті компанії матеріали та комплектуючі для облаштування ефективної дренажної системи для будь-яких об’єктів: від приватної забудови до АЗС, складських та промислових територій.
Сепаратори нафтопродуктів (нафтоуловлювачі або маслобензовідділювачі) виготовляються з високоміцного поліетилену і мають стільникову (пустотілу) будову стінки корпусу. Призначені для очищення дощових стоків, талих і виробничих стічних вод з територій, на яких можливе забруднення стоків нафтопродуктами, важкими субстанціями (каменем, піском, гравієм тощо) і зваженими речовинами.
Сепаратори жирів (жировловлювачі або жировідділювачі) призначені для очищення стоків зі значним вмістом жирових субстанцій від кухонь, ресторанів і барів, виробничих підприємств харчової промисловості і т. д. Скидання стічних вод такого типу ускладнює проходження природних процесів очищення стоків і негативно впливає на функціонування каналізаційних систем, а продукти розпаду жирів є серйозною загрозою для навколишнього середовища.
Поліетиленові корпуси каналізаційних насосних станцій (КНС) з стільниковою конструкцією стінки є альтернативою залізобетонним і відповідають Технічним умовам. Каналізаційні насосні станції колодязного типу виконуються в повній монтажній комплектації.
Резервуари використовуються для зберігання чистої питної води, а також в якості пожежних резервуарів для води, необхідної для протипожежного водопостачання.
Web адреса: www.odessa.standartpark.com.ua/index.php

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Сировина, матеріали: