Розсувні балкони, алюміній, ПВХ.

Україна / Львів

Переваги
Насамперед - це економія простору. Розсувні стулки рухаються паралельно в площині скління, роблячи систему більш чисельною та функціональною в порівнянні з класичним ПВХ склінням. При цьому кожен метр площі балкона використовується по максимуму без обмежень. На підвіконня можна поставити горщики для квітів, не боячись перекинути їх при відкритті стулок.
Можливість застосування в 100% випадків.Легкість і гнучкість алюмінію робить його незамінним для скління балконів складних конфігурацій, а також лоджій з недостатньо міцними парапетами. Засклення в кілька разів легше традиційного скління ПВХ, що істотно для балконів з невеликим допустимим навантаженням і виносом. Легкість системи (вага профілю, для стандартного отвору, однієї стулки 16кг.)
Елегантний зовнішній вигляд , відмінна прозорість (збільшення площі світлопрозорої частини конструкції на 10-12% у порівнянні з ПВХ профілем.) Завдяки застосуванню вузьких, але міцних алюмінієвих профілів, скління за допомогою розсувної системи має стильний зовнішній вигляд і пропускає на балкон максимум сонця.
Міцність і довговічність, стійкість до атмосферних впливів .Зазначим, що у зв’язку з високою теплопровідністю холодного алюмінієвого профілю і одинарного скла 4мм. температура на заскленому балконі чи лоджії порівняно з вулицею буде вища приблизно на 2-5°С.
Засклення балконів та лоджій алюмінієвими розсувними конструкціями - це безпрограшний варіант, тим паче, якщо йдеться мова про алюмінієві системи Provedal.
Такі розсувні балконні рами мають гарантію надійності, якості, оправдають всі Ваші очікування, будуть служити Вам довгі роки.
Web адреса: www.svitbalkoniv.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Вікна, двері, балкони: