Косметика з Кореї в Україну

Україна / Київ

Доставка косметики з Кореї “під ключ” в Україну – один з основних напрямків діяльності компанії .
Мінімальна вартість партії косметики, за якою починаємо працювати, — 10000 USD.

Постачання косметики з Кореї в Україну – легко! Є список перевірених, напрацьованих роками, корейських постачальників, з якими ми маємо довгу позитивну історію щодо поставок і збору потрібної номенклатури замовлених товарів.
Ми, SinoUA, обробляємо замовлення, та пропонуємо Клієнту весь комплекс, включаючи процінку, переказ грошей, доставку та митне очищення косметики через Європу. За часом у середньому виходить 2-3 тижні на збір необхідної номенклатури косметики в Кореї, і цикл авіадоставки-митного очищення ще близько 2 тижнів. Таким чином, загальний тимчасовий цикл постачання косметики з Кореї з моменту отримання від Клієнта переліку необхідної продукції становить близько 5 тижнів.

Наш алгоритм роботи – Ви надсилаєте перелік необхідної косметики (бренд, назва елемента), кількість по кожній позиції, – і наші постачальники протягом 48 годин надсилають Proforma Invoice необхідної косметики з цінами, об’єм в м3 і вага в КГ на замовлену партію косметики. Наші логісти та митний брокер прораховують доставку та митне очищення, і Ви бачите фінальні цифри (отримуючи таким чином собівартість цієї партії в Україні), які не змінюються під час роботи з нами.
Web адреса: rastamogka.net/ua/korean-cosmetics.html
Дата: Субота, 27 Квітня 2024

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Косметика, парфумерія: