Трубопровід для аспірації, аспіраційний трубопровід

Україна / Дніпро

Пропоновані компанією "Донпрайм Лтд" Трубопроводи з поліуретану застосовуються для відсмоктування та транспорту повітря, пилу, тирси, стружки, тріски, гранул, відходів виробництва, на рухомих та нерухомих механізмах деревообробних верстатів (стружковідсмоктувачі) та системах аспірації.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії. Шланги виготовлені з поліуретану, більш зносостійкі, ніж шланги, виготовлені із стійкої гуми. Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.

Конструкція:

Підставою конструкції трубопроводу є спіраль, виготовлена ​​з обідненого пружинного дроту, який з'єднується еластичною поліуретановою фольгою.
- Товщина дроту: 1,6 - 3,5 мм, залежно від діаметра труби.
- Товщина еластичної стінки: 0,5 - 2,1 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 10 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка шланга гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.

- Діапазон температур: -45 °С - +90 °С.
- Колір: напівпрозорий з видимою спіраллю.
Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

Застосування:

Всмоктування повітря з важкими абразивами (стружка, гранулят тощо), пара з активними речовинами (нафта, олія). Застосовується в установках вентиляції, видалення пилу та абразиву практично у всіх сферах промисловості.
Web адреса: www.donprime.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: