Замотування (експорт) вантажу на Крим

Україна / Херсон

27 вересня набрав чинності закон «Про створення вільної економічної зони «Крим» та особливості здійснення економічної діяльності на окупованій території України».
У положеннях закону закладено низку особливих моментів, які з 27 вересня стали основними для бізнесу під час переміщення вантажів, автомобілів комерційного призначення через адміністративний кордон ВЕЗ Криму.

По-перше, щоб підприємець міг повною мірою здійснювати зовнішньоекономічні операції із переміщенням вантажів та транспортних засобів через митну територію України, йому необхідно попередньо зареєструватись як суб'єкт зовнішньоекономічної діяльності.

По-друге, запроваджено обов'язкове декларування вантажів, що переміщуються на територію ВЕЗ Криму (режим експорту) або переміщуються з території ВЕЗ Криму (режим імпорту).

По-третє, одним із основних моментів для пропуску вантажів через адміністративний кордон із ВЕЗ Крим є визначення місця походження товарів з відповідним документальним підтвердженням, а саме від цього нюансу залежатиме та чи інша форма здійснення митних формальностей.

Фірма «Донпрайм» — швидко і якісно оформимо вантажі в режимі експорту Крим, що переміщуються на півострів, з отриманням усіх необхідних дозвільних документів.
Довірте митне оформлення ваших вантажів професіоналам та позбавте себе багатьох проблем.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Перевезення: